2013. február 18., hétfő

Az élet bowlingja

Az életünk is olyan mint a bowling bábuké. Mire minden a helyére kerül egyszer csak feldöntenek...

***

... majd segítenek felállni,... 

 ...hogy újra célpont lehess.

4 megjegyzés:

  1. Erdekes elmelet - en nem ertek teljesen egyet vele... Van olyan szemszog amelyikbol ez igaz lehet, viszont alapvetoen az osszes babu egyforma es a leutesi strategia is elore meghatarozhato (hiaba utod le a hatsot, az elso nem fog leesni)... Az eletben azert ez maskent van ez! Es talan ami a legfontosabb, nem egy babu donti el, hogy mikor vallik a masik 9-10 celpontta! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, túl egysíkúan fogalmaztam, amikor azt írtam, hogy az "életünk". Igazából ez lehet egy munkahelyi események sorozatát mintázó hasonlat, de lehet ha valaki a szerelmi életére ismer rá. Így, rávetíthető percek eseményeire vagy akár egy életre. És szerintem mindenki éltébe volt vagy lesz olyan akció-reakció hatás, amelyre a fenti képsor üzenete ráillik. Ha mégsem, akkor ő egy szerencsés fickó. De legyen szó képről, szövegről, vagy bármiről ami üzenetet közvetít, a szépsége, hogy az értelmezése a fogadó félre van bízva. Így aztán úgy gondolom mindenki éltében van egy gurító, egy golyó, valakik akik körbe veszik/akik mögött áll, vagy épp az élen hárít... jelentsen ez bármit is. :)

      Törlés
  2. Szia Botond ! Nagyon tetszik a naplód, megengeded-e, hogy szerepeltessek néhány dolgot a facén ? Én többnyire ott szerepelek a focis képeimmel. Tisztelettel: KJ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha linkelni szeretnéd a blogom, akkor csak nyugodtan.

      Törlés